ЗА МАРКАТА

НАШАТА ИСТОРИЯ

Историята започва преди повече от 2500 години, от древната страна на стихове, литература и парфюми, Персия. Времето, в което кралете и кралиците използваха OUD, AMBER и MUSC. Около 1400 години по-късно, Zakariyya Razi прави революция в парфюмерийната индустрия със създаването на алкохол.

Векове след тези събития парфюмерийната къща AKBARI, създадена, за да преоткрие магическите аромати на древна Персия, проектирани от мастер парфюмери от най-високо ниво в Европа. Съставки, събрани и преработени в най-голямата и ненадмината компания за суровини в Швейцария, която избра изтънчения Oud от Индия и Камбоджа, Кедър от САЩ и Мароко, Бергамот от Италия, лавандула от Франция, кралицата на подправки, шафран от Иран и легендарната роза на България. Парфюмите се бутилират и опаковат с най-новата италианска технология в Земята на розите, България.

Какво вълшебно пътешествие! От древна Персия, преминавайки през половин Европа и стигайки до земята на Розите, България!
Парфюмната къща AKBARI PERFUME е тук, за да Ви отведе в страната на чудесата на ароматите с нашите шедьоври.


НАЙ-НОВОТО ОТ НАС

НАШИТЕ ПРОДУКТИ

Представяме Ви нашата колекция от парфюми, които са създадени с грижа и страст към изкуството на парфюмерията. Всеки един от ароматите на Akbari е резултат от многогодишен опит и внимателен избор на висококачествени съставки от цял свят.

Нашите майстори парфюмеристи работят с вдъхновение и прецизност, създавайки уникални формули, които се отличават със своята индивидуалност и елегантност. Те използват най-добрите съставки от различни региони на света, за да създадат парфюми с изискан аромат и изтънченост. Нашите нишови парфюми са съчетание от хармонични нюанси, които придават на всяка композиция уникален и неповторим характер. Всяка капка от нишовите ни аромати отразява страстта и прецизността, с които са създадени.

С Akbari Perfumes ще се насладите на ароматно пътешествие из света на изисканата парфюмерия. Изберете нишовия бранд и се поглезете с аромата на уникалност и качество.


МИСИЯ И ФИЛОСОФИЯ

Индивидуалносста на нашите аромати е ключ към истинската елегантност и усещането, която тя Ви носи.

Парфюмна Къща AKBARI perfume съчетава модерното изкуство с класически мотиви и ориенталски нотки като създава парфюмни екстракти, които разкриват индивидуалността на всеки, които се докосне до изкуството ни.
Модерния дух на екстрактите ни е резултат от умелото съчетание на редки съставки, които Мастер парфюмерите ни използват за изграждането на сложни парфюмни композиции, за да предложим на нашите клиенти едно съкровище в бутилка.

Ние от парфюмна къща AKBARI PERFUME създаваме революция в парфюмерията, чрез главния фокус върху нашите клиенти и техните съкровенни желания.Космополитния свят на живите цветя, дървесните нотки и оуд, знаем също, че парфюмът казва повече за един човек от собственият му почерк.


Mall Paradise

Адрес: Гр. София - Mall Paradise - /ниво 0/
Работно време: 10:00 до 22:00
Телефон: 0877 447 449


КЪМ GOOGLE MAPS

Mall Serdika

Адрес: Гр. София - Mall Serdika /ниво -1/
Работно време: 10:00 до 22:00
Телефон: 0877 447 449


КЪМ GOOGLE MAPS

The Mall

Адрес: Гр. София - The Mall /ниво 0/
Работно време: 10:00 до 22:00
Телефон: 0877 447 449


КЪМ GOOGLE MAPS

Бул. България 53

Адрес: Гр. София - бул. България 53
Работно време: 10:00 до 20:00
Телефон: 0877 447 449


КЪМ GOOGLE MAPS

Plovdiv Plaza Mall

Адрес: Гр. Пловдив - Ул. Д-р Георги Странски 3
Работно време: 10:00 до 21:00
Телефон: 0877 447 449


КЪМ GOOGLE MAPS

Абонирайте се за нашия нюЗлетър

И вземете 10% отстъпка за Вашата следваща поръчка под формата на специален промокод!
АБОНИРАЙ СE
cart

КОЛЕЛО

на късмета

logo
За да завъртите колелото на късмета, попълнете вашия имейл адрес и име.
ЗАВЪРТИ КОЛЕЛОТО И СПЕЧЕЛИ
Съгласен/на съм предоставения от мен имейл адрес да бъде използван за получаване на известия относно промоции и новости от Akbari Perfumes, съгласно Общите условия за ползване на сайта и Политика за личните данни.
Never
Remind later
No thanks

ЗАВЪРТИ

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram